Turp Ve Tere Sotesi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Turp, C vitamini, kükürt ve iyot içerir, insan sağlığı için çok faydalı bir sebzedir. Karaciğeri kuvvetlendiren ve vücuttaki şişkinliği alan turp, böbreklerdeki mikropları öldürdüğü gibi kum ve taşların dökülmesine de yardımcı olur.

Turp Ve Tere Sotesi Tarifi İçin

Malzemeler

Turp Ve Tere Sotesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir tavada tereyağı ve zeytinyağını ısıtın. Tuz, karabiber ve ince doğranmış turpları 5 dakika soteleyin. Suyu ilave edip 2 dakika daha pişirin.
  2. Tereleri iyice yıkayın ve doğrayın. Tavaya ekleyip 2 dakika pişirin ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Meze Tarifleri

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği