Tereyağlı Ve Hardal Soslu Enginar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tereyağlı Ve Hardal Soslu Enginar Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Tereyağlı Ve Hardal Soslu Enginar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Temizlenmiş enginarları buharda yarım saat haşlayın. Sosu için sarımsakları soyup havanda ezin. Tereyağını tavada eritip köpürtün.
  2. Ayrı bir kapta hardal, hardal tohumu püresi, sarımsak püresi ve kremayı iyice karıştırın. Haşlanmış enginarların yapraklarını tek tek ayırın. Sosla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği