Etli Sebze Kebabı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Sebze Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Sebze Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bütün malzemeleri iri küp şeklinde doğradıktan sonra karıştırma kabına alın. Baharatları ve yağı ilave edip iyice karıştın.
  2. Fırın poşetini hafif unladıktan sonra tüm sebzeleri poşete doldurun. 1-2 delik açtıktan sonra poşetin ağzını sıkıca kapatın.
  3. Önceden ısıttığınız 180 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Fırın Yemekleri Sebze Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği