SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Sulu Yemek Tarifleri
Baduç Kavurması
Baduç Kavurması
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Baduç Kavurması Tarifi İçin
Malzemeler
500 gr taze fasulye
1 büyük boy soğan
2 sivri biber
3 domates
2 yumurta
15 gr tereyağı
Tuz
Karabiber
Baduç Kavurması
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Büyük bir tavaya tereyağını alıp ısıtın. Soğanı kıyın ve sararıncaya kadar kavurun.
Biberleri ince doğrayın, domatesleri rendeleyin ve soğana ekleyip birlikte kavurmaya devam edin.
Tuz ve karabiberi ilave edin. Kaynamaya başlayınca taze fasulyeleri 1-1.5 cm büyüklüğünde doğrayıp ekleyin.
Çok az su ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Yumurtaları kırıp ekleyin. Karıştırıp yumurtalar pişince ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Yumurtalı Tarifler
Sebze Tarifleri
Vejetaryen Yemekleri
Benzer Tarifler
Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği