Kırmızı Lahanalı Havuç Salatası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin favori tariflerinden biri olan kırmızı lahanalı havuç salatası, hem göz alıcı renkleriyle hem de nefis lezzetiyle sofralara şıklık katıyor.

Kırmızı Lahanalı Havuç Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Kırmızı Lahanalı Havuç Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sos için zeytinyağı, tuz, hardal, bal bir kapta homojen kıvama gelene kadar karıştırılır.
  2. Havucun kabukları soyulur, ardından jülyen doğranır.
  3. Kırmızı lahana ince ince doğranır. Bir kaba alınır.
  4. Sirke üzerine dökülür ve yumuşayana kadar kırmızı lahana yoğrulur.
  5. Maydanoz ince ince doğranır.
  6. Havuç, kırmızı lahana, maydanoz karıştırılır. Sos ilave edilerek servise sunulur.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Salata Tarifleri

Benzer Tarifler

Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası
Kabak carpaccio salata