Narlı Kavurma
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Narlı Kavurma Tarifi İçin

Malzemeler

Narlı Kavurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Patateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin. Kaynamaya başlayınca safran ve 1 tatlı kaşığı tuzu ekleyip patatesler diri kıvamda yumuşayana kadar haşlayın. Soğanları soyun. Narı soyup tanelerini ayıklayın.

Tereyağını tencerede eritin. Eti ekleyip suyunu bırakıp çekene kadar karıştırarak kavurun. Soğanları ilave edip karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp 10 dakika pişirin. Patates ve 1 tutam tuz ilave edip karıştırın. Nar taneleriyle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Bayram Yemekleri Et Tarifleri Diğer Tarifler Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Bayram Çorbası
Et Salatası
Et Paçası
Ciğer yahni
Kağıtta Dana Dil
Saksı kebabı