Kuzu kaburganın kemik uçları 5 cm açıkta kalacak şekilde kasapta hazırlatın. Kemik aralarını bıçakla çizerek hafifçe açın. Kaburgayı taç şeklini alacak şekilde yuvarlayıp iple bağlayın. Kaburganın üzerine tuz ve karabiber serpin. Yoğurt ve salçayı karıştırıp etin üzerine sürün. Derin bir tencerede 2 kaşık tereyağını kızdırın. Kaburgayı tencereye alıp çevirerek kızartın. Küçük bir bakır kaseye dövmeyi doldurup kaburganın yanına yerleştirin. Suyu ekleyip 30-35 dakika pişirin.
Keşkeği hazırlamak için; soğanı kıyıp kalan tereyağında kavurun. Kaburgayı kaynattığınız suyu süzün. 2 bardağını kavrulmakta olan soğana ekleyin. Tuz ilave edin, kaynayınca bakır kasedeki dövmeyi ekleyin. Kapağı kapalı olarak dövme iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
Garnitür için; tavada sıvıyağı ısıtın. Tozşekeri ekleyip iyice kızdırın. Cevizleri küçük bir tel süzgece alıp yağa daldırın, biraz bekletip çıkarın. Arpacık soğanları soyup aynı yağda hafifçe pembeleştirin.
Taç şeklinde hazırladığınız kaburgayı dik olarak servis tabağına yerleştirin. İçini keşkekle doldurun. Kemik uçlarını kağıt şapkacıklarla veya alüminyum folyo ile süsleyin. Hazırladığınız ceviz ve arpacık soğanlarla tabağın kenarlarını süsleyin. Sıcak olarak servis yapın.