Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanaklı Ve Kayın Mantarlı Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet bayram sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım... Bonfileleri et döveceği ile inceltin. Bir kapta zeytinyağı, tuz ve biberiyeyi karıştırın. Bonfileleri bu karışımda 30 dakika marine edip ızgarada pişirin. Diğer tarafta tereyağını bir tavada eritin. Temizlenmiş kayın mantarı ve kıyılmış ıspanağı ilave edip soteleyin. (Ispanaklar tam pişmeden) Patatesleri ince yaprak şeklinde doğrayıp kızgın ayçiçeği yağında kızartın. Ispanaklarla patatesleri servis tabağına alın. Kızarttığınız bonfilerle birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kırmızı Et Yemekleri Diğer Tarifler Yemek Tarifleri Bayram Yemekleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bayram Çorbası
Et Salatası
Et Paçası
Ciğer yahni
Kağıtta Dana Dil
Saksı kebabı