Fırında Dana İncik
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Dana İncik Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Armut patatesler için

Balzamik marineli sebze kulesi için

Fırında Dana İncik

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Etleri kızdırılmış tavada birkaç dakika kızartın. Etleri alıp tavaya kısılmış soğan, sarımsak, kereviz, havuç ve baharatları ekleyin. Karamelize olunca salça ve şarabı ekleyin. Su ekleyip kaynatın. Fırında kızarana kadar pişirmeye devam edin.

Armut patatesler: Patatesleri haşlayıp rendeleyin. Tereyağı, kekik, tuz, un, muskat ve un ekleyip yoğurun. Parçalar koparıp armut şekli vererek galeta ununa bulayın ve kızartın. 

Balzamik marineli sebze kulesi: Bütün malzemeleri taze baharatlarla marine ederek tavada sote edin. Ardından çelik çemberlerin içerisine dizerek parmesan peyniri ile birlikte fırına verin. 170 derecede 10 dakika pişirin. Armut patates, dana incik ve sebze kulesini servis tabağına dizip servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kırmızı Et Yemekleri Diğer Tarifler Et Tarifleri Bayram Yemekleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Bayram Çorbası
Et Salatası
Et Paçası
Ciğer yahni
Kağıtta Dana Dil
Saksı kebabı