Etli, Tarhunlu Müceddere Pilavı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli, Tarhunlu Müceddere Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Etli, Tarhunlu Müceddere Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Eti tencerede tereyağı ve zeytinyağı ile soteleyin. Pirinç ve mercimeği ilave edip kavurun. 
  2. Salçayı ekleyip rengi koyulaşıncaya kadar kavurmaya devam edin. Et suyunu ilave edip 15 dakika demlenmeye bırakın. 
  3. Tuz ve ince kıyılmış tarhun otunu ekleyip karıştırın. Pilavı bir kaba aktarın. 
  4. Üzerini kaşığın tersiyle düzleyin. Servis tabağına ters çevirip alın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Pilav ve Makarna Tarifleri Akşam Yemeği Pilav Tarifleri

Benzer Tarifler

Yumurtalı Sebzeli Pilav
Bademli Enginarlı Pilav
Karidesli Bulgur Pilavı Tarifi
Demleme Usulü Bulgur Pilavı
Sokak Pilavı Tarifi
Hasbeli Aş Pilavı