Jale Balcı’dan doyurucu ve lezzetli bir makarna yemeği ile karşınızdayız. Biber, Meksika fasulyesi ve ıspanak ile lezzetlendirilen bu makarna, hafifliği ile herkesi kendine hayran bırakır.
Yüzük Makarna Yemeği Tarifi İçin
Malzemeler
1/2 paket yüzük makarna
1 adet mor soğan (Küp doğranmış)
4-5 diş sarımsak (Doğranmış)
1 adet kırmızı biber (Küp doğranmış)
1 çay bardağı Meksika fasulyesi (Haşlanmış ve süzülmüş)
Tencereye zeytinyağının yarısını alın ve mor soğan, biber ile sarımsağı ekleyerek hafifçe kavurduktan sonra makarna, domates rendesi, et suyu ve suyu ekleyin.
8 dakika piştikten sonra Meksika fasulyesi, ıspanak ve kalan zeytinyağını ekleyin.
Makarna mantı kıvamına geldiğinde ocaktan alın. Arzu ederseniz fesleğen veya taze kekikle birlikte servis edin.