Salma
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Salma Tarifi İçin

Malzemeler

Salma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bir tencerede suyu kaynatın. Temizlenmiş midyeleri ilave edip 2-3 dakika haşlayın ve suyunu süzün.

Pirinci yıkayıp süzün. Dereotunu yıkayıp kıyın. 4 su bardağı suyu bir tencereye alıp kaynatın. Tuz, karabiber ve zeytinyağını ilave edip karıştırın. Pirinç ve dereotunu ekleyip kısık ateşte 10 dakika pişirin. Midyeleri ilave edip karıştırın ve 10 dakika daha pişirin.  Pişen midyeli pilava kremayı ekleyip karıştırarak sıcak servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Balık Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Ispanaklı gnocchı
Amatriciana soslu spagetti
Yufki
Pesto soslu gnocchi
Spagetti Napoliten
Yoğurtlu Makarna