Peynirli Ve Trüf Mantarlı Ravioli
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Şef Claudio Chinali'nin ülkesinin en sevdiği lezzetlerden peynirli ve trüf mantarlı Ravioli tarifi ile karşınızdayız. İtalyan mutfağından mutlaka denemeniz gereken bu tarifi, trüf mantarı ile zenginleştirebilirsiniz.

Peynirli Ve Trüf Mantarlı Ravioli Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için

Ravioli iç harcı için

Grana padano sos için

Üzeri için

Peynirli Ve Trüf Mantarlı Ravioli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hamur için gerekli tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın ve kıvamlı bir hamur elde edene kadar yoğurduktan sonra 2 saat süreyle dinlendirin.
  2. İç harç malzemelerini bir kaba alarak karıştırın.
  3. Dinlendirdiğiniz hamuru 2 bezeye bölerek, her bir bezeyi 1 mm kalınlığında açın. İki beze arasına iç harcı, mantı içi gibi düzenli aralıklarla yayın ve içinde hava kabarcığı bırakmamaya dikkat ederek kapatın. 
  4. İç harca dikkat ederek kenar kısımlarının üzerinden tırtıklı bir kesici yardımıyla geçip yapışmalarını ve şekil almalarını sağlayın. Unlu bir bezin üzerine alarak dinlendirin.
  5. Grana Padano sosu için peynir ve kremayı benmari usulü eritin.
  6. Ravioliyi kaynayan suda 3-4 dakika süreyle pişirin.
  7. Servis tabağının zeminine Grana Padano sosunu yayın ve haşladığınız ravioliyi üzerine koyun. Son olarak dömi glas sos, maydanozlu zeytinyağı ve patlamış kinoayı ekleyerek servis edin.

Tarif Kategorileri

Mantarlı Tarifler İtalyan Mutfağı Yemekleri Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Ispanaklı gnocchı
Amatriciana soslu spagetti
Yufki
Pesto soslu gnocchi
Spagetti Napoliten
Yoğurtlu Makarna