Kuskuslu Tel Kadayıf
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuskuslu Tel Kadayıf Tarifi İçin

Malzemeler

Kuskuslu Tel Kadayıf

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Sebzeli iç için, kabak ve havuçları temizleyin. Kabakları jülyen, havuçları küp küp doğrayın. Kiraz domatesleri dörde kesin. Sarımsakları soyup ezin. 2 çorba  kaşığı yağı teflon tavada ısıtıp sarımsak, havuç ve kabağı soteleyin. Kuskus ve domatesleri ilave edip hafif kavurun. Tuz ve karabiberle tatlandırın.

Kadayıfı eritilmiş ve soğutulmuş margarin, yumurta ve peynirle harmanlayın. Çay tabağı büyüklüğünde olacak şekilde fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Ortalarına sebzeli karışımı paylaştırın. 170 derece fırında 10 dakika pişirin. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Ispanaklı gnocchı
Amatriciana soslu spagetti
Yufki
Pesto soslu gnocchi
Spagetti Napoliten
Yoğurtlu Makarna