Hamur için un, yumurta ve zeytinyağını karıştırıp
orta yumuşaklıkta bir hamur yoğurun.
Merdane yardımı ile 20 cm eninde ince
hamurlar açın. Dolgusu için kabakların kabuklarını
soyup rendeleyin. Elinizle sıkarak
fazla suyunu çıkarın. Küçük küp kestiğiniz
parmesan peyniri, ricotta peyniri, kabak,
yumurta, tuz ve karabiberi karıştırın. Harcı
mantı yapımındaki gibi açılan hamurun
üzerine aralıklarla paylaştırın. Üzerine
aynı büyüklükteki diğer hamuru kapatın.
Hamur keseceği veya bıçak yardımı ile
malzemeli kısımları kesip kenarlarını iyice
yapıştırın. Raviolileri suda haşlayıp servis
tabağına alın. Sosu için kabakların kabuğunu
soyup rendeleyin. Kremayı bir sos
tenceresine alarak ısıtın. Rendelenmiş kabakları
ve muskatı ekleyip karıştırın. Sosu
bir servis tabağına alın. Raviolileri üzerine
yerleştirin. Üzeri için zeytinyağını küçük bir
sos tenceresinde ısıtıp kırmızı toz biberi
ekleyin. Raviolilerin üzerine gezdirip, sıcak
servis yapın.