Unun ortasını havuz gibi açın. Yumurta, tuz ve zeytinyağını ekleyip kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurun. Top şeklinde kapatıp streç folyo ile sarın ve 30 dakika dinlendirin.
Lor peyniri, tuz ve pulbiberi karıştırın. Hamuru ince yufka şeklinde açın. 10x12 santimlik dikdörtgenler halinde kesin. Hamurların ortasına peynirli karışımdan birer tatlı kaşığı yerleştirin.
Hazırladığınız hamurların herbirini ikiye katlayın, iki ucunu birleştirip bastırarak büyük bir ravyoli şekline getirin. Tuzlu suda haşlayıp süzün. Fıstıkları teflon tavada yağsız olarak kavurun.
Fasulye ve sarımsakları temizleyip 2 kaşık zeytinyağında kavurun. Robotta ezip kaşar peyniri, fıstık, limon suyu, tuz ve 3 kaşık zeytinyağını ekleyin. Karıştırıp ravyoli eşliğinde servis yapın.