Fasulye Soslu Ravyoli
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fasulye Soslu Ravyoli Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için:

İç malzemesi:

Fasulyeli sos için: 

Fasulye Soslu Ravyoli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Unun ortasını havuz gibi açın. Yumurta, tuz ve zeytinyağını ekleyip kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurun. Top şeklinde kapatıp streç folyo ile sarın ve 30 dakika dinlendirin. 
Lor peyniri, tuz ve pulbiberi karıştırın. Hamuru ince yufka şeklinde açın. 10x12 santimlik dikdörtgenler halinde kesin. Hamurların ortasına peynirli karışımdan birer tatlı kaşığı yerleştirin.
Hazırladığınız hamurların herbirini ikiye katlayın, iki ucunu birleştirip bastırarak büyük bir ravyoli şekline getirin. Tuzlu suda haşlayıp süzün. Fıstıkları teflon tavada yağsız olarak kavurun.
Fasulye ve sarımsakları temizleyip 2 kaşık zeytinyağında kavurun. Robotta ezip kaşar peyniri, fıstık, limon suyu, tuz ve 3 kaşık zeytinyağını ekleyin. Karıştırıp ravyoli eşliğinde servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Ispanaklı gnocchı
Amatriciana soslu spagetti
Yufki
Pesto soslu gnocchi
Spagetti Napoliten
Yoğurtlu Makarna