Dereotlu Ve Maydanozlu Makarna
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Dereotlu Ve Maydanozlu Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Dereotlu Ve Maydanozlu Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Makarna hamuru tarifine göre yoğurma aşamasında yarım demet kıyılmış dereotu ve maydanoz eklemeniz gerekiyor. Yumurta büyüklüğünde bezelere ayırdığınız hamurların her birini 1 santim çapında uzun çubuklar olacak şekilde yuvarlayın. Fitil şeklindeki hamuru kesme şeker parçaları büyüklüğünde kesin. Başparmağınızın orta kısmıyla hamuru üzerine bastırıp çukurlaşarak yayılmasını sağlayın. Hamurları tuz eklenmiş kaynar suda 10 dakika haşlayın. Suyu süzüp üzerine kızgın tereyağı ve ufalanmış keçi peyniri ekleyip servis yapın.

Makarna hamuru tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Peynirli Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Ispanaklı gnocchı
Amatriciana soslu spagetti
Yufki
Pesto soslu gnocchi
Spagetti Napoliten
Yoğurtlu Makarna