Börülceli Ve Sebzeli Kiş
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Fransız mutfağının özgün lezzetlerinden biri olan kiş, tart hamuru veya pasta hamuru ile hazırlanan bir yemektir. Üst kısmında şarküteri ürünleri, tavuk eti, bakliyat ürünleri ve sebze çeşitleri kullanılır. Dünya çapında popüler olan bu besin; hem sıcak, hem de soğuk bir şekilde servis edilebilir. Malzemeleriniz hazırsa, zengin besin değerleri ile börülceli ve sebzeli kiş nasıl yapılır birlikte görelim:

1 Porsiyon Börülceli ve Sebzeli Kiş Kaç Kaloridir?

Börülceli Ve Sebzeli Kiş Tarifi İçin

Malzemeler

Börülceli Ve Sebzeli Kiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  Püf Noktası
  • Kiş hamurunu hazırlarken kullanacağınız tereyağının soğuk olmasına özen gösterin.
  • Kişin eşit miktarda pişmesi için, tabanına mutlaka delikler açın.
  • Börülceleri haşlarken suyun içerisine bir tutam tuz atın. Ardından pişen börülceleri süzün ve kenarda bekletin.
  • Malzemeleri birleştirme esnasında kiş hamurunun ve sebzeli karışımın ılık olması gerekir.

Tarif Kategorileri

Video Tarifler Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Dağ Mantarlı Kiş
Semizotlu kiş
Kahvaltılık kiş
Peynirli mini kiş
Kuşkonmazlı keçi peynirli kiş
Yumurtalı kiş