İstim Hindi Göğüs
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hindi eti sevenler için Şef Mithat Yalçınkaya'dan lokum gibi hindi göğüs tarifini sizlere sunuyoruz. Kereviz, pırasa ve gravy sos ile zenginleştirilen hindi etini, risotto eşliğinde sunabilirsiniz.

İstim Hindi Göğüs Tarifi İçin

Malzemeler

Risotto için

İstim Hindi Göğüs

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hindiyi tuz ve karabiber ile marine ettikten sonra fırın pişirme torbasına alarak önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında 20 dakika pişirin.
  2. Pırasayı tereyağı ile tavada soteleyin.
  3. Risotto pirinci zeytinyağı ile 5 dakika kavurduktan sonra sebze suyunu ilave ederek pişirin. Tereyağı ve parmesan peyniri rendesini ilave ederek tekrar karıştırın.
  4. Fesleğen yapraklarını püre haline getirin.
  5. Hazırladığınız tüm malzemeyi arzu ettiğiniz şekilde veya fotoğraftaki gibi tabaklayarak servis edin.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Davet Yemekleri Ana Yemek Tarifleri Hindi Yemekleri Pırasalı Tarifler

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto
Antep fıstığı dolgulu hindi göğüs eti