Cevizli Ve Baharatlı Hindi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cevizli Ve Baharatlı Hindi Tarifi İçin

Malzemeler

Cevizli Ve Baharatlı Hindi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindi filetoları una bulayın. Soğanları soyup halka halka dilimleyin. Maydanozu kıyın, biberiyeyi ufalayın. 
Margarini tavada eritin. Soğan, biberiye ve cevizi ilave edip sürekli karıştırarak kavurun. Hindi etlerini ekleyip sık sık çevirerek kızartın. Bir tutam tuz ve karabiber serpin, sirkeyi ilave edip 2-3 dakika daha pişirin. Etleri kevgirle ayrı bir tabağa alın ve sıcak olarak muhafaza edin.
Tavada kalan sosa süt kreması, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Etleri ekleyip sos koyulaşıncaya kadar pişirin. Maydanozu serpip karıştırın ve sıcak olarak servis yapın.
Şefin Yorumu : KANSERE DUR DEYİN!
Hindi etinde antioksidan özelliği olan 'konjuge linolmeik asit' adlı yağ asitleri bulunuyor. Güçlü bir kanser önleyici olan bu madde, kanserin hem başlangıcında, hem de oluşum aşamalarında engellenmesine yardımcı oluyor.
Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Hindi Yemekleri Et Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Kırmızı Et Yemekleri Yılbaşı Yemekleri

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto