Tereyağlı Karides
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tereyağlı Karides Tarifi İçin

Malzemeler

Tereyağlı Karides

Nasıl Yapılır Fotoğraflar�� Gizle

  1. Tereyağını bir tavada eritin ve karidesleri ilave edip harlı ateşte sotelemeye başlayın. Mantarları dilimleyin, sivri biberi ince doğrayın ve karideslere ekleyip sotelemeye devam edin. İnce kıyılmış sarımsağı, tuzu, karabiberi ve balık bulyonunu ilave edip karıştırın. Hafif üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin. 10 dakika kadar pişirdikten sonra, önceden ısıttığınız güveç kaplarına paylaştırın ve bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut