Sardalye Dolması
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sardalye Dolması Tarifi İçin

Malzemeler

Sardalye Dolması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sardalyeleri temizleyip kılçıklarını alın. Soğan ve maydanozu kıyın. Kaşar peynirini rendeleyin. Pul biber ve kekikle harmanlayın. İkişer sardalyenin arasına paylaştırın. Izgarada iki tarafını pişirin.

Balıkları servis tabağına alın. Kırmızı soğanı halka doğrayın. Balığın kenarına dizip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Dolma Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut