Palamut Güveç
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Palamut Güveç Tarifi İçin

Malzemeler

Palamut Güveç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp tereyağı ile soteleyin.
  2. Biberleri ve mantarları ince doğrayıp ekleyin. Yumuşadıktan sonra kremayı ilave edip karıştırın.
  3. Palamut filetoları ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırarak servis tabağına alın.
  4. Kaşar peynirini rendeleyip üzerine serpin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Palamut Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut