SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Palamut Güveç
Palamut Güveç
Güncelleme tarihi:
19 Nisan 2024
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Palamut Güveç Tarifi İçin
Malzemeler
2 palamut fileto
Yarım kırmızı dolmalık biber
Yarım sarı dolmalık biber
Yarım yeşil dolmalık biber
5 mantar
20 gr kaşarpeyniri
1/4 soğan
1 diş sarımsak
Yarım yemek kaşığı tereyağı
50 ml krema
Tuz
karabiber
Palamut Güveç
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp tereyağı ile soteleyin.
Biberleri ve mantarları ince doğrayıp ekleyin. Yumuşadıktan sonra kremayı ilave edip karıştırın.
Palamut filetoları ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırarak servis tabağına alın.
Kaşar peynirini rendeleyip üzerine serpin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Balık Yemekleri
Palamut Tarifleri
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut