Orta Amerika ve Meksika'da uzun yıllardır tüketilen meksika fasulyesi; salata, makarna ve ana yemeklerde sık sık kullanılır. Diğer fasulye türlerine göre daha fazla lif ve antioksidan içeren bu besin, halsizlik ve bitkinlik gibi sorunların giderilmesinde etkilidir. Aynı zamanda yüksek proteini sayesinde kemik sağlığını destekler. Bazı kanser türlerine karşı vücudun direncini arttırır. Malzemeleriniz hazırsa, ana yemek olarak sofraları güzelleştirecek meksika fasulyeli garnitürlü fırın somon tarifine başlayabiliriz.
Meksika Fasulyeli Garnitürlü Fırın Somonun Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Meksika Fasulyeli Garnitürlü Fırın Somon Kaç Kaloridir?
Fiziksel ve zihinsel gelişimi destekleyen en lezzetli balık yemeklerine buradan göz atabilirsiniz.