Ülkemizde Akdeniz, Karadeniz ve Marmara kıyılarında bulunan levrek, omega 3 bakımından zengin olduğu için, kas ve beyin gelişimini destekler. Fırın veya ızgara gibi farklı tekniklerle pişirilse de, en çok buğulaması yapılır. Grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı savunma mekanizmasını güçlendirir. Bu nedenle kış aylarında sık sık tüketilmesi önerilir. Levrek buğulama nasıl yapılır? Malzemeler hazırsa, ev yapımı domatesli levrek buğulama tarifine başlayabiliriz.
Siz de zengin besin içerikleriyle sunulan balık yemeklerine göz atarak sağlıklı beslenebilir ve akşam yemeklerini güzelleştirebilirsiniz. Balık özellikleri ve püf noktaları hakkındaki yazımıza göz atmayı unutmayın.
Levrek Buğulamanın Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Levrek Buğulama Kaç Kaloridir?