Türkiye'de sık sık tüketilen levrek, Ekim ayında avlanmaya başlanır. Kış sonuna kadar devam eden bu besin, özellikle Akdeniz ve Marmara kıyılarında görülür. Genellikle buğulama ve ızgara olarak pişirilir. İçeriğinde bol miktarda B vitamini, protein ve omega 3 barındırır. Zihinsel gelişimin en önemli destekçileri arasında yer alır. Levreğin faydalarından bahsettiğimize göre, nefis kremalı levrek buğulama nasıl yapılır birlikte görelim.
Akşam yemeklerini güzelleştirecek kolay balık yemekleri mi arıyorsunuz? Tadına doyamayacağınız nefis kalamar tarifine göz atın. Yemeklerinize tat vermek için nefis balık soslarından yararlanabilirsiniz.
Kremalı Levrek Buğulamanın Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Kremalı Levrek Buğulama Kaç Kalori?