Bademli Balık
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Ziraat Mühendisi/Master Şef Deniz Orhun’dan ufak bir dokunuşla enfes bir lezzete dönüşen nefis bir bademli balık tarifini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Levrek fileto ile hazırlanan bademli balık, kızartma usulüyle pişirilir. İsteğe göre salata ve yeşillikler eşliğinde sunulur. Malzemeler hazırsa, bademli balık tarifi için detaylara geçelim.

Nefis levrek külbastı ve güveçte levrek tarifine göz atmayı unutmayın.

Bademli Balık Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için

Bademli Balık

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, tuz, şeker, karbonat, fındık yağı ve suyu bir kaba alarak karıştırın.
  2. Balıkları önce yaptığınız karışıma daha sonra file bademe bulayın ve az yağ ile tavada kızartın.
  3. Bir servis tabağına alarak biraz badem, yeşillik ve dilediğiniz bir eşlikçi ile servis edin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Levrek Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut