Feijoda (Brezilya Mutfağı)
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Feijoda (Brezilya Mutfağı) Tarifi İçin

Malzemeler

Feijoda (Brezilya Mutfağı)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Siyah fasulyeyi akşamdan soğuk suda bekletin. Ertesi gün 10-15 dakika haşlayıp suyunu süzün. Tereyağını bir tencereye koyup eritin ve dövülmüş sarımsakları ekleyip kavurun. Ardından küp doğranmış domates, biber ve patatesleri tencereye ekleyin. Baharatları ve tuzu ekledikten sonra 15 dakika orta ateşte pişirin. Haşlanmış fasulyeleri de ilave edip, 15 dakika daha pişirin. Üzerini ince kıyılmış taze soğan ile süsleyerek sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Sulu Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Caldinho de feijvo combacon
Banna asada
Banna asada (Fırında çikolata ve farofa soslu muz)
Caldeirade de frutos do mar (Taze deniz mahsulleri)