Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz)
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz) Tarifi İçin

Malzemeler

Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın.

Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın.

Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.
Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Feijoda (Brezilya mutfağı)
Caldinho de feijvo combacon
Banna asada
Caldeirade de frutos do mar (Taze deniz mahsulleri)