Vejetaryen Makarna
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vejetaryen Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Vejetaryen Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğanı kıyın. Mantarları temizleyip ince ince doğrayın. Biberleri küçük küçük doğrayın. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın. Maydanozu yıkayıp kıyın.

Sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Sarı, kırmızı ve yeşil biberleri ilave edip sote edin. Mantarı ekleyin, suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Ateşten alıp zeytin ve maydanozu ekleyerek karıştırın. Tuz, karabiber ve fesleğeni serpin.

Hazırladığınız sosu makarnaya karıştırın. Sıcak servis yapın.
Şefin Yorumu : ALTERNATİF!
Ceviz yerine fındık veya badem de kullanabilir, hatta üçünü karıştırıp makarnaya ilave edebilirsiniz. Bu konuda sayısız alternatife sahipsiniz.
Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vegan Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Fıstık Ezmeli Bowl
Vejetaryen Bowl
Mısır Kaburga
Vejetaryenler için sebze köftesi
Kabaklı ve irmikli köfte
Soğanlı içli köfte