SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Vejetaryen Yemekleri
Tül Böreği
Tül Böreği
Güncelleme tarihi:
11 Ekim 2020
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Tül Böreği Tarifi İçin
Malzemeler
2 hazır yufka
2.5 su bardağı süt
5 yumurta
125 gr margarin
100 gr kaşar peyniri
Tuz
Tül Böreği
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Sütü bir tencereye alın. Peyniri rendeleyin. Yumurtaları bir kapta çırpın. Yufkaları gelişi güzel parçalara ayırın. Margarini eritin.
Rendelenmiş peynir, çırpılmış yumurta, bir tutam tuz ve yufka parçalarını süte ilave edip karıştırın.
Karışımı yağlanmış bir fırın tepsisine boşaltıp üzerine eritilmiş margarini gezdirerek dökün.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Afiyet olsun.
Dilerseniz, peynirli
gül böreği tarifi
ni de deneyebilirsiniz.
Tarif Kategorileri
Kahvaltılık Tarifler
Börek Tarifleri
Peynirli Tarifler
Çay Saati Tarifleri
Yumurtalı Tarifler
Benzer Tarifler
Fıstık Ezmeli Bowl
Vejetaryen Bowl
Mısır Kaburga
Vejetaryenler için sebze köftesi
Kabaklı ve irmikli köfte
Soğanlı içli köfte