Mantar Şiş
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantar Şiş Tarifi İçin

Malzemeler

Mantar Şiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mantarları temizleyip kararmaması için limonlu suda bekletin. Sarımsak ve maydanozu kıyıp galeta unu, tuz ve karabiberle karıştırın.

Mantarları süzüp kağıt havlu ile kurulayın. Üzerlerine fırça ile zeytinyağı sürüp galeta unlu karışıma bulayın. Çöp şişlere dörder mantar dizin.

Fırını ızgara konumuna getirin, ızgara telini hafifçe yağlayın. Mantar şişleri tel ızgaraya dizip ara sıra çevirerek kızartın. Kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Mantarlı Tarifler Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Fırın Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Fıstık Ezmeli Bowl
Vejetaryen Bowl
Mısır Kaburga
Vejetaryenler için sebze köftesi
Kabaklı ve irmikli köfte
Soğanlı içli köfte