Kuru üzümleri ılık suda 10 dakika bekletip süzün ve kâğıt havlu ile suyunu alın. Yufkaları geniş kenarı 10-12 cm olacak şekilde üçgen parçalar halinde kesin.
Margarini eritip ılınmaya bırakın. Yumurta aklarını 2 kaşık tozşekerle çırpın.
Yufka parçalarının üzerine fırçayla margarin sürün. Geniş kenarına bir miktar kuru üzüm, kıyılmış fındık koyun ve 1 tatlı kaşığı kadar tozşeker serpip rulo şeklinde sarın. Açılmaması için uçlarını hafif ıslatarak yapıştırın.
Sıvıyağı tavada kızdırın. Sigara böreklerini şekerli yumurta akına hızlıca bulayıp kızgın yağa atın. Çevirerek kızartın. Börekleri kâğıt havlu üzerine alın. Ilınınca üzerine pudra şeker ve tarçın serperek servis yapın.