Kırmızı lahananın dış yapraklarını temizleyip 5-6 iri yaprağını ayırın. Kalan kısmını ortadan ikiye kesip ince şeritler halinde kıyın.
Üzerine yarım çay kaşığı tuz ve limon suyu ilave edip elinizle ovun. Göbek marulu kıyın.
Havucu temizleyip verev dilimler halinde doğrayın.
Dilimleri ikiye kesin. Yerelmasını soyup küp küp doğrayın. Yeşil elmayı yıkayıp kabuklarını soymadan küp küp doğrayın.
Mantarları temizleyip ince ince dilimleyin. Teflon tavada suyunu salıp çekinceye kadar soteleyin. Zeytinyağı, limon suyu, sirke ve tuzu bir kâsede karıştırın.
Tüm malzemeyi bir kapta harmanlayın. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirin. Ayırdığınız iri lahana yapraklarını salata kâsesine yerleştirip üzerine salatayı ilave edin. 5 dakika dinlendirip servis yapın.