SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Vejetaryen Yemekleri
Kaparili Kanepe
Kaparili Kanepe
Güncelleme tarihi:
15 Eylül 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Kaparili Kanepe Tarifi İçin
Malzemeler
12 dilim baget ekmek
10-12 kiraz domates
50 gr parmesan peyniri
2 çorba kaşığı kapari
1'er tutam mercan köşk
Nane
Biberiye
Tuz
Karabiber
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Kaparili Kanepe
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın. Ekmek dilimlerini fırın tepsisine alıp her iki tarafını kızartın.
Domatesleri yuvarlak halkalar halinde doğrayıp kızarmış ekmeklerin üzerine yerleştirin. Parmesan peynirini incecik dilimleyin.
Tavada sıvıyağı kızdırıp kaparileri 2- 3 dakika karıştırarak soteleyin.
Tuz, karabiber, mercanköşk, nane ve biberiyeyi ekleyip karıştırın.
Ekmek dilimlerinin üzerine serpiştirin. Parmesan peyniri dilimleriyle süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Tuzlu Atıştırmalık Tarifler
Diyet Yemekleri
Peynirli Tarifler
Atıştırmalık
Vejetaryen Yemekleri
Kahvaltılık Tarifler
Benzer Tarifler
Fıstık Ezmeli Bowl
Vejetaryen Bowl
Mısır Kaburga
Vejetaryenler için sebze köftesi
Kabaklı ve irmikli köfte
Soğanlı içli köfte