İncirleri yıkayıp kurulayın. Sap kısımlarını kesip incirleri dilimleyin. Bir tavada 25 gr margarini eritip incir dilimlerini dizin.
Toz şeker serpip orta ateşte incirler hafif yumuşayana kadar 5-6 dakika pişirip soğumaya bırakın.
Yufkaları 8-10 cm eninde uzun şeritler halinde kesin. Kalan margarini eritip her bir yufkanın üzerine fırça ile sürün.
Uç kısmına 3-4 dilim incir yerleştirin ve 1 çay kaşığı kadar bal gezdirin. Yufka şeritlerini muska böreği biçiminde üçgen katlayıp yağlanmış fırın tepsisine dizin.
Üzerlerine yumurta sarısı sürüp birer tutam toz şeker serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.