SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Vejetaryen Yemekleri
Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma
Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma Tarifi İçin
Malzemeler
1 kg ıspanak
200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
Tuz
Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın. Kaynar suda 5 dakika bekletin. Süzgece alıp suyunu süzün.
Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Ispanağı 1 dakika soteleyip tuz ekleyin.
Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun. Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın.
Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Demir bakımından zengin olan
ıspanaklı tepsi böreği tarifi
ni de deneyin.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Sebze Tarifleri
Vegan Yemek Tarifleri
Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemekleri
Benzer Tarifler
Fıstık Ezmeli Bowl
Vejetaryen Bowl
Mısır Kaburga
Vejetaryenler için sebze köftesi
Kabaklı ve irmikli köfte
Soğanlı içli köfte