Harnup Şerbeti
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Harnup Şerbeti Tarifi İçin

Malzemeler

Harnup Şerbeti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Keçiboynuzunu temizleyip havanda iyice ezin. Geniş bir tencereye alıp suyu ilave edin ve iyice karıştırıp kaynatın.
  2. Ateşten alıp soğumaya bırakın ve süzün. Süzdüğünüz suya pekmez ekleyip tatlandırın.
  3. Şerbeti 1 gün dinlendirdikten sonra üzerindeki duru suyu alın ve şişelere doldurup muhafaza edin.
  4. Sahur zamanı bardaklara paylaştırıp servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği İçecek Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Avokado Puding (+6 Ay)
Tahin
Karsambaç
Dut Pekmezi
Pekmezli dondurma
Tahinli köz patlıcan