Tarçınlı Kıtır Cevizler
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tarçınlı Kıtır Cevizler Tarifi İçin

Malzemeler

Tarçınlı Kıtır Cevizler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Deneyen herkesin beğeneceği tarçınlı kıtır cevizler tarifi

  1. Yumurta beyazı, şeker, su ve tarçını şeker eriyinceye dek hafifçe çırpın. Cevizlere ekleyip, her tarafları kaplanacak şekilde karıştırın. Pişirme kağıdı serili tepsiye yayın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 25-30 dakika kurutun (Eğer fırınınızın alt-üst ızgara ayarı kapanmıyorsa, fazla renklenmeyi engellemek için alt ve üst raflara tepsi yerleştirebilirsiniz.) 
  2. Tarçınlı kıtır cevizler soğuyunca, hava almayan bir kapta 1 hafta muhafaza edebilirsiniz.

Aromatik lezzet tarçınlı kıtır badem tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Kestaneli ve terbiyeli kereviz
Azeri Usulü Levengi
Ceviz sirkesi
Çiğ badem püresi
Susamlı çıtır krokan
Elmalı glutensiz cezerye