Şeftalili Ve Zencefilli Mus
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Şeftalili Ve Zencefilli Mus Tarifi İçin

Malzemeler

Şeftalili Ve Zencefilli Mus

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Şeftalilerin kabuklarını soyup dilimleyin. Birkaç dilimini süsleme için ayırıp kalan şeftalileri küp şeklinde doğrayın. 
  2. Margarini yumuşaması için oda ısısında bekletin. Bademleri ikiye ayırıp yağsız tavada birkaç dakika kavurun.
  3. Derin bir kapta doğranmış şeftali, Hüner, zencefil, yoğurt, şeftali suyu, labne peyniri, pudra şekeri ve vanilyayı karıştırın.
  4. Tek kişilik kalıpları yağlı kağıtla kaplayıp hazırladığınız karışımı paylaştırın. Buzdolabında iyice donması için 1 gün bekletin.
  5. Musların kalıptan kolayca çıkması için, kalıbı ılık suya batırıp çıkarın. Servis tabaklarına ters çevirerek alın. Şeftali dilimleri ve bademle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Krem Peynirli Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kestaneli ve terbiyeli kereviz
Azeri Usulü Levengi
Ceviz sirkesi
Çiğ badem püresi
Susamlı çıtır krokan
Elmalı glutensiz cezerye