Mayayı suda 10 dakika bekletin. Tereyağı, krema, şeker, yumurta ve vanilyayı ekleyip karıştırın. 2 su bardağı un, tuz ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur için gerekirse un ekleyin ve 3 dakika yoğurun. Hamurun üzerini örterek 1 saat mayalanmaya bırakın. Kaplama için, bir kasede şeker ve tarçını harmanlayın. Tereyağını eritin. Muffin kaplarını yağlayın. Hamuru 12 eşit parçaya ayırın ve her parçayı 6 eşit parçaya bölerek top şeklinde yuvarlayın. Her bir yuvarlağı önce tereyağına daha sonra şeker karışımına bulayıp kapların içine altışarlı olarak dizin. 25-30 dakika bekletip 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp 5-10 dakika soğumaya bırakın. Üzeri için şeker, süt ve vanilyayı bir kasede iyice karıştırın ve çöreklerin üzerine gezdirin. Süsleme şekerleri serpiştirip servis yapın.