Malzemeler
Krema için
Su ve şekeri bir tencereye alın. Şeker karamelize oluncaya kadar ısıtın. Karameli, krem karamel kaplarına paylaştırın. Şeftalilerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve krem karamel kaplarına paylaştırın. Süt ve kremayı tencereye alıp kaynatmadan ısıtın. Tencereyi ateş üzerinden alıp şekeri ekleyin ve koyulaşıncaya kadar çırpın. Yumurtaları ilave edip çırpmaya devam edin. Karışım üzerinde köpük birikirse kaşıkla alın.
Hazırladığınız kapların içine bu karışımı paylaştırın. Kapları içinde sıcak su bulunan fırın tepsisinin içine dizin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 40 dakika pişirin. Kapları fırından çıkardıktan sonra oda ısısına gelene kadar bekletin. Buzdolabında soğutup servis yapın.