Sebzeli Haşlama
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Haşlama Tarifi İçin

Malzemeler

Sebzeli Haşlama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Lezzet çocuklarınız için de harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Soğanları soyup doğrayın. Patates ve kerevizi soyup elma gibi dilimleyin. Havuç ve kabağı temizleyip iri çubuk şeklinde doğrayın.

Etleri yıkayıp süzün ve düdüklü tencereye alıp üzerini örtecek kadar su doldurun. Sebzeler ve tuzu ekleyip et iyice yumuşayana kadar pişirin.

Eti ayrı bir tabağa alıp didikleyin. Sebzeleri suyu ile servis tabaklarına paylaştırıp üzerine eti ekleyin ve servis yapın. 

Dilerseniz, dana eti ile hazırlanan klasik haşlama tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Çocuk Yemekleri Et Tarifleri Sebze Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Gizli bahçe brownie
Spagettiden Kuş Yuvası
Kıtır tavuk
Yoğurtlu ve Çikolatalı Dondurma
Kedi Desenli Pankek
Pilav waffle