SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Çocuk Yemekleri
Muzlu Bonbon Şeker
Muzlu Bonbon Şeker
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Muzlu Bonbon Şeker Tarifi İçin
Malzemeler
2 muz
125 gr eritilmiş sütlü çikolata
1 çay kaşığı margarin
Yarım su bardağı çikolata parçacıkları
Muzlu Bonbon Şeker
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Muzların kabuklarını soyup uçlarını kesin. 3 santim kalınlığında dilimleyin.
Çikolatayı küçük parçalara bölüp cam kaseye doldurun. Kaseyi içinde kaynar su bulunan başka bir kabın üzerine yerleştirin.
Çikolatayı karıştırarak eritin. Ocaktan aldığınız çikolatanın içine margarini ekleyip ılınana kadar karıştırın. Çikolata parçacıklarını yağlı kağıdın üzerine serpiştirin.
Muz dilimlerini teker teker tahta şişe geçirip eritilmiş çikolataya batırın. Her birini çikolata parçacıklarına bulayın.
Yağlı kağıdın üzerine dizip oda sıcaklığında katılaşana kadar bekletin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Meyveli Tatlı Tarifleri
Çocuk Yemekleri
Tatlı Atıştırmalık Tarifler
Muzlu Tarifler
Atıştırmalık
Çikolatalı Tatlı Tarifleri
Benzer Tarifler
Gizli bahçe brownie
Spagettiden Kuş Yuvası
Kıtır tavuk
Yoğurtlu ve Çikolatalı Dondurma
Kedi Desenli Pankek
Pilav waffle