Kraker Canavarı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kraker Canavarı Tarifi İçin

Malzemeler

Kraker Canavarı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Derin bir kapta un, tereyağı, tuz, kabartma tozu, soğan tozu ve rendenin ince tarafıyla rendelenmiş eski kaşar peynirini ekleyip yoğurun. Tezgaha un serpip merdane yardımıyla yufkadan biraz daha kalın olacak şekilde açın. Su şişesi kapağıyla daire şeklinde kesin. Mini bir üçgen dilim çıkarın. Hamurların üzerine şiş yardımıyla göz yapın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Buzdolabında 20 dakik bekletin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 7-8 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tuzlu Kurabiye Tarifleri Kurabiye Tarifleri Çocuk Yemekleri Atıştırmalık Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Gizli bahçe brownie
Spagettiden Kuş Yuvası
Kıtır tavuk
Yoğurtlu ve Çikolatalı Dondurma
Kedi Desenli Pankek
Pilav waffle