Karamel için 1 su bardağı toz şekeri yapışmaz yüzeyli tavada karamel rengini alıncaya kadar eritin. Üzerine 1 kutu krema ve limon suyunu ekleyip hızlı bir şekilde karıştırın. Tüm malzemeler karıştıktan sonra serin bir yerde bekletip sertleşmesini sağlayın. 200 gr bitter çikolatayı 1 yemek kaşığı tereyağı ile birlikte benmari usulü eritin. Ocaktan alıp ufaladığınız kakaolu kekin üzerine ekleyip iyice karıştırın. Son olarak üzerine 3 yemek kaşığı krema ekleyip karıştırdıktan sonra ceviz büyüklüğünde bezeler yapın. Alüminyum folyo üzerine her bezeyi çok ince olmayan dikdörtgen şekilde açın. Karamelden bir parça koparıp elinizle uzun rulo yapın. Dikdörtgenin uzun kenarına paylaştırıp rulo şeklinde yuvarlayın. Elinizle çatlak olan yerlerini kapatın. Tüm bezelere aynı işlemi uygulayın. Buzdola-bında donmasını bekleyin. 250 gr bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Hazırladığı-nız karamelli çikolataları erittiğiniz çikolataya batırıp her tarafını bulayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Çikolata donunca üzerine renkli pasta süsleri ile süsleyin. Servis yapın.