Çikolataları derin dondurucuda en az 1 saat soğutun. Dolgusu için, labne peyniri, toz şeker, vanilya ve limon suyunu mikserle çırpın. Ayrı bir kapta kremayı katılaşıncaya kadar çırpın ve peynir karışımına ekleyerek spatula ile karıştırın. Düz uçlu sıkma torbasına doldurun. Çikolataların uç kısmını dikkatlice keserek içinde bulunan oyuncak kutusunu çıkartın ve çikolataları bir yumurta kutusuna yerleştirin. Cheesecake karışımını içine doldurun ve derin dondurucuda bekletin. Kayısı reçeli, portakal suyu ve tereyağını cezveye alıp birkaç dakika pişirin. El blenderi ile püre haline getirin. Yumurtaların içindeki dolgunun ortasına çukur oluşturun ve kayısılı karışımı kaşıkla içlerine doldurun. 1 saat derin dondurucuda beklettikten sonra servis yapın.