Baykuş Yumurtalar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Baykuş Yumurtalar Tarifi İçin

Malzemeler

Baykuş Yumurtalar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yumurtaları katı olacak şekilde haşlayıp soğumaya bırakın. Kabuklarını soyup alt kısmından ince bir parça kesin.
  2. Üst kısmından 2 cm bırakarak zigzag şeklinde kesin ve dikkatlice kapak çıkartın. Sarılarını çıkartıp bir kasede biriktirin.
  3. Üzerine mayonez, hardal, köri, soğan, tuz ve toz kırmızı biber ekleyip karıştırın. Karışımı yumurtaların içine tepeleme doldurup kapağını üzerine kapatın.
  4. Zeytinleri ince dilimleyin ve sarıların üzerine yapıştırın. Kırmızıbiberden küçük üçgen parçalar kesip civcivlerin burnunu oluşturun.
  5. Brokolileri haşlayıp servis tabağına alın. Civciv yumurtaları da brokolilerin arasına yerleştirin. Kırmızıbiberden çiçekler yaparak tabağa serpiştirin ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yumurtalı Tarifler Kahvaltılık Tarifler Atıştırmalık Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Çocuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Gizli bahçe brownie
Spagettiden Kuş Yuvası
Kıtır tavuk
Yoğurtlu ve Çikolatalı Dondurma
Kedi Desenli Pankek
Pilav waffle