SİTEDE GÖR
Anasayfa
Yazarlar
Diyetten Fazlası
Havuçlu Biftek
Havuçlu Biftek
Diyetten Fazlası
Lezzet.com.tr Yazarı
info@diyettenfazlasi.com
Güncelleme tarihi:
13 Şubat 2021
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
1 saat
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Diyabet menülerine özel havuçlu ve soğanlı biftek tarifi..
Havuçlu Biftek Tarifi İçin
Malzemeler
1 parça biftek/kontrafile
1 ufak havuç doğranmış
1 ufak soğan doğranmış
1-2 ufak diş sarımsak ezilmiş
1,5 yemek kaşığı zeytinyağı
1 dal taze biberiye ve kekik
Tuz/karabiber
Havuçlu Biftek
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Fırını 200 dereceye ısıtın. Havuç, soğan, sarımsak, zeytinyağı biraz kekik, biberiye ve tuz ilavesi ile karıştırıp, fırın tepsisine yayın.
Eti önden mühürleyip, zeytinyağı, kalan kekik, biberiye ve tuz ile harmanlayıp sebzelerin üzerine yerleştirin.
1 saat pişirin. Yanına haşlanmış sebzeler de ekleyebilirsiniz.
Tarif Kategorileri
Sizden Lezzetler
Sizden Et Yemekleri
Et Tarifleri
Diyet Yemekleri
Akşam Yemeği