Bir lezzet fenomeni, Sevgili Selma Mollaoğlu konuğumuz. Kendine has tarzı, mutluluk saçan gülümsemesi ve şahane tarifleriyle mutfaklarımıza konuk olan Selma Hanım bu kez siz, Lezzet okurları için tarifler geliştirdi.
İşletme mezunu Selma Mollaoğlu bir süre anaokulu öğretmenliği yaptıktan sonra yemek ve pastacılık üzerine eğitimler aldı. Kendi mutfağında yaptığı yemeklerin tariflerini @mutfakvetatlar hesabından takipçileriyle paylaşmak Mollaoğlu’nun en büyük mutluluk kaynağı.
Rengi ve kıvamıyla, yılbaşı ruhunu yansıtan bir çorba..
Yeni yılda şans ve bereket getirecek bir börek tarifi..
Nar ve kestane ile zenginleştirilmiş nefis pilav, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olacak.
Cennet hurması ve damla sakızı ile hazırlanan bu muhallebi, yeni yıl sofralarını renklendirecek.
İç harcı bal kabağı ile doldurulan tartı, çayın yanında ikram edebilirsiniz.
Şunlara da göz atın;